Hvis du ikke længere bruger appen eller ønsker at slette den fra din enhed, kan du slette den ved at følge disse trin:

  1. Åbn App Store på din enhed.
  2. Tryk på menuknappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg "Butik".
  3. Find og tryk på den app, du vil slette, under "Mine apps".
  4. På appens hovedskærm skal du trykke på "Slet" i øverste højre hjørne af skærmen.
  5. Bekræft, at du vil slette denne app, og tryk derefter på "Slet.

Hvordan fjerner man en almindelig appkonto?

Hvis du vil fjerne en app-konto fra din enhed, skal du følge disse trin:

  1. Åbn appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på "Konti" under "Generelt".
  3. Tryk på den appkonto, du vil slette.
  4. Tryk på "Fjern" på den næste skærm.
  5. Hvis du har flere konti tilknyttet denne app, bliver du spurgt, hvilken du skal fjerne.Tryk på den, du vil slette, og tryk derefter på "Fjern".
  6. Når du har fjernet kontoen, skal du bekræfte, at den er væk, ved at lede efter eventuelt resterende indhold eller indstillinger for den pågældende konto i appen Indstillinger.

Hvad er trinene til at slette en almindelig appkonto?

  1. Åbn den app, du vil slette din konto fra.
  2. Tryk på de tre linjer i øverste venstre hjørne af skærmen.
  3. Vælg "Indstillinger".
  4. Tryk på "Fælles appkonti" under "Konti og synkronisering".
  5. Tryk på det blå "X" ud for den app, du vil slette din konto fra.
  6. Du bliver spurgt, om du er sikker på, at du vil slette denne konto: tryk på "Ja".
  7. Hvis du har flere fælles appkonti for forskellige apps, slettes hver enkelt af disse konti separat (du vil ikke kunne beholde dem alle).

Hvordan annullerer jeg min fælles app-konto?

Hvis du vil annullere din fælles app-konto, skal du følge disse trin:

  1. Åbn Google Play Butik på din enhed.
  2. Tryk på Menu (tre linjer ind fra øverst til venstre).
  3. Tryk på Indstillinger (fire linjer ned).
  4. Tryk på Annuller konto under "Min konto".Hvis du har konfigureret flere konti, skal du vælge den, du vil annullere, og derefter trykke på Annuller konto.
  5. Indtast din adgangskode, hvis det er nødvendigt, og tryk derefter på OK.Du bliver bedt om at bekræfte, at du vil annullere kontoen; tryk på Ja for at afslutte.

Hvordan kan jeg slette min almindelige applikationskonto?

Hvis du har en konto hos den almindelige applikation, kan du slette den ved at følge disse trin:

  1. Åbn Google Play Butik på din enhed.
  2. Tryk på Menu (tre linjer fra øverst til venstre).
  3. Tryk på Mine apps og spil.
  4. Tryk på den app, du vil slette, og tryk derefter på Slet konto nederst på skærmen.
  5. Indtast din adgangskode, hvis det er nødvendigt, og tryk derefter på OK for at bekræfte sletningen.

Hvordan sletter man en fælles app-profil?

Hvis du vil slette en Common App-profil, skal du følge disse trin:

  1. Log ind på din konto på appens hjemmeside.
  2. Klik på tandhjulsikonet i øverste højre hjørne af din skærm, og vælg Profilindstillinger.
  3. Klik på Slet profil under Profiloplysninger.
  4. Bekræft, at du vil slette profilen ved at klikke på Ja i pop op-vinduet.
  5. Profilen slettes inden for få minutter, og du vil ikke længere have adgang til den på appens hjemmeside eller gennem selve appen.

Er det muligt at slette en Common App-profil?

Ja, det er muligt at slette en Common App-profil.For at gøre dette skal du gå til profilsiden og klikke på knappen Slet ved siden af ​​profilens navn.Bemærk, at dette også vil slette alt indhold, der er knyttet til den profil, så sørg for at gemme alle vigtige oplysninger, før du fortsætter.

Kan du fortælle mig, hvordan man sletter en Common App-profil?

Hvis du vil slette en Common App-profil, skal du først logge ind på kontoen.Når du er logget ind, skal du klikke på fanen Profil og derefter vælge Slet profil i menuen.Du bliver bedt om at bekræfte din beslutning, før profilen slettes.

Hvordan sletter du din Common App-profil?

Hvis du vil slette din Common App-profil, skal du følge disse trin:

  1. Log ind på din konto på hjemmesiden eller appen.
  2. Klik på de tre linjer i øverste venstre hjørne af skærmen.
  3. Vælg Profil, og klik derefter på Slet profil.
  4. Bekræft, at du vil slette din profil ved at klikke på Ja.
  5. Din profil vil blive slettet inden for et par minutter, men vær opmærksom på, at alle data forbundet med den (såsom kontakter) ikke vil blive fjernet automatisk.Du kan også permanent fjerne din profil ved at slette alt dens indhold fra vores systemer.