Εάν δεν χρησιμοποιείτε πλέον την εφαρμογή ή θέλετε να τη διαγράψετε από τη συσκευή σας, μπορείτε να τη διαγράψετε ακολουθώντας αυτά τα βήματα:

  1. Ανοίξτε το App Store στη συσκευή σας.
  2. Πατήστε το κουμπί μενού στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε "Αποθήκευση".
  3. Στην ενότητα "Οι εφαρμογές μου", βρείτε και πατήστε την εφαρμογή που θέλετε να διαγράψετε.
  4. Στην κύρια οθόνη της εφαρμογής, πατήστε "Διαγραφή" στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.
  5. Επιβεβαιώστε ότι θέλετε να διαγράψετε αυτήν την εφαρμογή και, στη συνέχεια, πατήστε "Διαγραφή.

Πώς να αφαιρέσετε τον κοινό λογαριασμό εφαρμογής;

Εάν θέλετε να αφαιρέσετε έναν λογαριασμό εφαρμογής από τη συσκευή σας, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στη συσκευή σας.
  2. Στην ενότητα "Γενικά", πατήστε "Λογαριασμοί".
  3. Πατήστε τον λογαριασμό εφαρμογής που θέλετε να διαγράψετε.
  4. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε "Κατάργηση".
  5. Εάν έχετε πολλούς λογαριασμούς που σχετίζονται με αυτήν την εφαρμογή, θα ερωτηθείτε ποιον να καταργήσετε.Πατήστε αυτό που θέλετε να διαγράψετε και μετά πατήστε "Κατάργηση".
  6. Μετά την κατάργηση του λογαριασμού, επιβεβαιώστε ότι έχει φύγει αναζητώντας τυχόν περιεχόμενο ή ρυθμίσεις που απομένουν για αυτόν τον λογαριασμό στην εφαρμογή Ρυθμίσεις.

Ποια είναι τα βήματα για τη διαγραφή ενός κοινού λογαριασμού εφαρμογής;

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή από την οποία θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας.
  2. Πατήστε στις τρεις γραμμές στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης.
  3. Επιλέξτε "Ρυθμίσεις".
  4. Στην ενότητα "Λογαριασμοί και συγχρονισμός", πατήστε "Κοινοί λογαριασμοί εφαρμογών".
  5. Πατήστε στο μπλε "X" δίπλα στην εφαρμογή από την οποία θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας.
  6. Θα ερωτηθείτε εάν είστε βέβαιοι ότι θέλετε να διαγράψετε αυτόν τον λογαριασμό: πατήστε "Ναι".
  7. Εάν έχετε πολλούς κοινούς λογαριασμούς εφαρμογών για διαφορετικές εφαρμογές, τότε καθένας από αυτούς τους λογαριασμούς θα διαγραφεί ξεχωριστά (δεν θα μπορείτε να τους κρατήσετε όλους).

Πώς μπορώ να ακυρώσω τον κοινό λογαριασμό εφαρμογής μου;

Εάν θέλετε να ακυρώσετε τον κοινό λογαριασμό εφαρμογής σας, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

  1. Ανοίξτε το Google Play Store στη συσκευή σας.
  2. Πατήστε Μενού (τρεις γραμμές από πάνω αριστερά).
  3. Πατήστε Ρυθμίσεις (τέσσερις γραμμές κάτω).
  4. Στην ενότητα "Ο λογαριασμός μου", πατήστε Ακύρωση λογαριασμού.Εάν έχετε ρυθμίσει πολλούς λογαριασμούς, επιλέξτε αυτόν που θέλετε να ακυρώσετε και μετά πατήστε Ακύρωση λογαριασμού.
  5. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας εάν χρειάζεται και, στη συνέχεια, πατήστε OK.Θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε ότι θέλετε να ακυρώσετε τον λογαριασμό. πατήστε Ναι για να τελειώσετε.

Πώς μπορώ να διαγράψω τον κοινό λογαριασμό εφαρμογής μου;

Εάν έχετε λογαριασμό με την κοινή εφαρμογή, μπορείτε να τον διαγράψετε ακολουθώντας αυτά τα βήματα:

  1. Ανοίξτε το Google Play Store στη συσκευή σας.
  2. Πατήστε Μενού (τρεις γραμμές από πάνω αριστερά).
  3. Πατήστε Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια μου.
  4. Πατήστε την εφαρμογή που θέλετε να διαγράψετε και, στη συνέχεια, πατήστε Διαγραφή λογαριασμού στο κάτω μέρος της οθόνης.
  5. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας εάν χρειάζεται και, στη συνέχεια, πατήστε OK για να επιβεβαιώσετε τη διαγραφή.

Πώς να διαγράψετε ένα προφίλ κοινής εφαρμογής;

Εάν θέλετε να διαγράψετε ένα προφίλ κοινής εφαρμογής, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στον ιστότοπο της εφαρμογής.
  2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας και επιλέξτε Ρυθμίσεις προφίλ.
  3. Στην περιοχή Πληροφορίες προφίλ, κάντε κλικ στην επιλογή Διαγραφή προφίλ.
  4. Επιβεβαιώστε ότι θέλετε να διαγράψετε το προφίλ κάνοντας κλικ στο Ναι στο αναδυόμενο παράθυρο.
  5. Το προφίλ θα διαγραφεί μέσα σε λίγα λεπτά και δεν θα έχετε πλέον πρόσβαση σε αυτό στον ιστότοπο της εφαρμογής ή μέσω της ίδιας της εφαρμογής.

Είναι δυνατή η διαγραφή ενός προφίλ κοινής εφαρμογής;

Ναι, είναι δυνατή η διαγραφή ενός προφίλ κοινής εφαρμογής.Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στη σελίδα Προφίλ και κάντε κλικ στο κουμπί Διαγραφή δίπλα στο όνομα του προφίλ.Λάβετε υπόψη ότι αυτό θα διαγράψει επίσης οποιοδήποτε περιεχόμενο που σχετίζεται με αυτό το προφίλ, επομένως φροντίστε να αποθηκεύσετε τυχόν σημαντικές πληροφορίες πριν συνεχίσετε.

Μπορείτε να μου πείτε πώς να διαγράψω ένα προφίλ κοινής εφαρμογής;

Εάν θέλετε να διαγράψετε ένα προφίλ κοινής εφαρμογής, πρώτα θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό.Μόλις συνδεθείτε, κάντε κλικ στην καρτέλα Προφίλ και, στη συνέχεια, επιλέξτε Διαγραφή προφίλ από το μενού.Θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε την απόφασή σας πριν διαγραφεί το προφίλ.

Πώς διαγράφετε το προφίλ σας Common App;

Εάν θέλετε να διαγράψετε το προφίλ σας Common App, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

  1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στον ιστότοπο ή την εφαρμογή.
  2. Κάντε κλικ στις τρεις γραμμές στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης.
  3. Επιλέξτε Προφίλ και μετά κάντε κλικ στο Διαγραφή προφίλ.
  4. Επιβεβαιώστε ότι θέλετε να διαγράψετε το προφίλ σας κάνοντας κλικ στο Ναι.
  5. Το προφίλ σας θα διαγραφεί μέσα σε λίγα λεπτά, αλλά σημειώστε ότι τυχόν δεδομένα που σχετίζονται με αυτό (όπως οι επαφές) δεν θα αφαιρεθούν αυτόματα.Μπορείτε επίσης να καταργήσετε οριστικά το προφίλ σας διαγράφοντας όλο το περιεχόμενό του από τα συστήματά μας.