A LiveCareer fiók törléséhez kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Jelentkezz be a fiókodba.
  2. Kattintson a Fiók ikonra a képernyő bal felső sarkában.
  3. A "Profilom" alatt kattintson a "Beállítások" elemre.
  4. A „Beállítások” oldalon a „Fiók és beállítások” alatt kattintson a „Fiókom törlése” lehetőségre.
  5. Erősítse meg, hogy törölni kívánja fiókját, és kattintson az "Igen" gombra.Fiókja néhány percen belül törlődik.

Hogyan lehet törölni a LiveCareer fiókot?

Ha szeretné megszüntetni LiveCareer-fiókját, többféleképpen is megteheti.

Első lépésként jelentkezzen be fiókjába, és kattintson a „Fiókom” fülre az oldal tetején.Innen kiválaszthatja a menüsorban a „Fiókom megszüntetése” hivatkozást.

Miután rákattintott erre a linkre, egy megerősítő oldalra kerül, ahol meg kell erősítenie, hogy törölni kívánja fiókját.

A törlés megerősítését követően fiókja törlésre kerül, és minden adata törlődik.

Hogyan iratkozhatok le a LiveCareerről?

Ha többé nem szeretne e-maileket kapni a LiveCareertől, az alábbi utasításokat követve iratkozzon le.

  1. Jelentkezzen be fiókjába, és kattintson a „Fiókom” fülre az oldal tetején.
  2. Az „E-mail beállítások” alatt jelölje be a „LiveCareer” melletti jelölőnégyzetet, majd kattintson a „Leiratkozás” gombra.
  3. A rendszer kéri, hogy erősítse meg leiratkozását az Önnek küldött e-mailben található hivatkozásra kattintva.Miután megerősítette leiratkozását, többé nem fog e-maileket kapni a LiveCareertől.

Hogyan lehet eltávolítani a LiveCareer fiókot?

Ha el szeretné távolítani LiveCareer-fiókját, többféleképpen is megteheti.

Első lépésként jelentkezzen be fiókjába, és kattintson a „Fiók” fülre az oldal tetején.Innen a legördülő menüből választhatja ki a „Fiókok kezelése” opciót.

Ezután meg kell találnia a „Fiók eltávolítása” gombot, amely a szakasz alján található.Miután rákattintott erre a gombra, a folytatáshoz meg kell adnia jelszavát.

Miután megadta jelszavát, egy sor megerősítő lépésen megy keresztül, mielőtt fiókja teljesen törlődik.Attól függően, hogy mennyi ideje hozták létre fiókját, eltarthat egy ideig, amíg teljesen eltűnik.

Ha bármilyen okból újra hozzá kell férnie LiveCareer-fiókjához, kérjük, lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal a [email protected] címen.

Hogyan törölhetem a profilomat a LiveCareer-en?

A LiveCareer-profil törléséhez kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Jelentkezz be a fiókodba.
  2. Kattintson a Profil fülre az oldal tetején.
  3. A „Profilom” alatt kattintson a Profil szerkesztése gombra.
  4. A Profil szerkesztése oldalon a „Profil részletei” alatt kattintson a Fiókom törlése hivatkozásra.
  5. Kövesse a megerősítő oldalon található utasításokat a törlési folyamat befejezéséhez.

Törölhetsz LiveCareer fiókot?

Igen, törölhet LiveCareer fiókot.Ehhez kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Jelentkezz be a fiókodba.
  2. Kattintson a Fiók menüpontra a képernyő bal oldalán.
  3. A „Fiókbeállítások” alatt kattintson a „Fiókom kikapcsolása” linkre.
  4. Kövesse az oldalon található utasításokat a deaktiválási folyamat befejezéséhez.Miután deaktiválja fiókját, az véglegesen törlődik a LiveCareer rendszeréből.

LiveCareer fiók deaktiválása 8) Mi történik, ha törli LiveCareer fiókját?

A LiveCareer-fiók törlése azt jelenti, hogy minden adata és tevékenysége véglegesen törlődik.Fiókja törlése után nem fog tudni hozzáférni sem ahhoz, sem az Ön által létrehozott tartalomhoz.Ezenkívül, ha fizetős előfizetése van, az előfizetés lemondásával az összes adata is törlődik.Végül, ha aktív állásajánlatot kap egy LiveCareer szolgáltatást használó cégtől, akkor értesítést kapnak arról, hogy fiókját törölték, és többé nem tudják felvenni Önnel a kapcsolatot a munkával kapcsolatban.

Néhány dolgot szem előtt kell tartania LiveCareer-fiókja törlésekor:

- Először is győződjön meg arról, hogy készen áll fiókja elengedésére.Ha egyszer elment, akkor végleg elment!

- A fiók törlése előtt minden fontos adatról készítsen biztonsági másolatot.Ide tartozik minden, amit más felhasználókkal megosztottak (például profilok vagy munkák), valamint a bejegyzésekhez fűzött megjegyzések és megjegyzések.

-Ha fizetős előfizetése van, a fiók törlése előtt mondja le azt, így az előfizetéshez kapcsolódó összes adat is törlődik.

- Ha aktív állásajánlatot kap egy LiveCareer szolgáltatást használó cégtől, akkor értesítést kap arról, hogy fiókját törölték, és a továbbiakban nem tudják felvenni Önnel a kapcsolatot a munkával kapcsolatban.A rendszerük azonban még a törlés után is megőrizhet bizonyos információkat arról, hogy Ön milyen bejegyzéseket tett közzé (beleértve azokat, amelyek tetszettek vagy kommentáltak), ezért kérjük, vegye ezt figyelembe, amikor eldönti, hogy válaszol-e a munkával kapcsolatos e-mailre vagy sem. a lehetőség bezárva a képesítésnek megfelelő jelöltek hiánya miatt stb.