Uygulamayı artık kullanmıyorsanız veya cihazınızdan silmek istiyorsanız, aşağıdaki adımları izleyerek silebilirsiniz:

  1. Cihazınızda App Store'u açın.
  2. Ekranın sol üst köşesindeki menü düğmesine dokunun ve "Mağaza"yı seçin.
  3. "Uygulamalarım" altında, silmek istediğiniz uygulamayı bulun ve dokunun.
  4. Uygulamanın ana ekranında, ekranın sağ üst köşesindeki "Sil" seçeneğine dokunun.
  5. Bu uygulamayı silmek istediğinizi onaylayın ve ardından "Sil.

Ortak uygulama hesabı nasıl kaldırılır?

Cihazınızdan bir uygulama hesabını kaldırmak istiyorsanız şu adımları izleyin:

  1. Cihazınızda Ayarlar uygulamasını açın.
  2. "Genel"in altında, "Hesaplar"a dokunun.
  3. Silmek istediğiniz uygulama hesabına dokunun.
  4. Bir sonraki ekranda, "Kaldır"a dokunun.
  5. Bu uygulamayla ilişkili birden fazla hesabınız varsa, hangisini kaldıracağınız sorulur.Silmek istediğinize ve ardından "Kaldır"a dokunun.
  6. Hesabı kaldırdıktan sonra, Ayarlar uygulamasında o hesap için kalan içeriği veya ayarları arayarak hesabın gittiğini onaylayın.

Ortak bir uygulama hesabını silme adımları nelerdir?

  1. Hesabınızı silmek istediğiniz uygulamayı açın.
  2. Ekranın sol üst köşesindeki üç çizgiye dokunun.
  3. Ayarları şeç."
  4. "Hesaplar ve Senkronizasyon" altında, "Ortak Uygulama Hesapları"na dokunun.
  5. Hesabınızı silmek istediğiniz uygulamanın yanındaki mavi "X" işaretine dokunun.
  6. Bu hesabı silmek istediğinizden emin olup olmadığınız sorulacak: "Evet"e dokunun.
  7. Farklı uygulamalar için birden fazla ortak uygulama hesabınız varsa, bu hesapların her biri ayrı ayrı silinir (hepsini tutamazsınız).

Ortak uygulama hesabımı nasıl iptal ederim?

Ortak uygulama hesabınızı iptal etmek istiyorsanız şu adımları izleyin:

  1. Cihazınızda Google Play Store'u açın.
  2. Menü'ye dokunun (sol üstten üç satır).
  3. Ayarlar'a dokunun (dört satır aşağı).
  4. "Hesabım"ın altında Hesabı iptal et'e dokunun.Ayarlanmış birden fazla hesabınız varsa, iptal etmek istediğinizi seçin ve ardından Hesabı iptal et'e dokunun.
  5. Gerekirse parolanızı girin ve ardından Tamam'a dokunun.Hesabı iptal etmek istediğinizi onaylamanız istenecektir; bitirmek için Evet'e dokunun.

Ortak uygulama hesabımı nasıl silebilirim?

Ortak uygulamada bir hesabınız varsa, aşağıdaki adımları izleyerek silebilirsiniz:

  1. Cihazınızda Google Play Store'u açın.
  2. Menü'ye dokunun (sol üstten üç satır).
  3. Uygulamalarım ve oyunlarım'a dokunun.
  4. Silmek istediğiniz uygulamaya dokunun ve ardından ekranın alt kısmındaki Hesabı sil'e dokunun.
  5. Gerekirse şifrenizi girin ve ardından silme işlemini onaylamak için Tamam'a dokunun.

Ortak Uygulama profili nasıl silinir?

Bir Ortak Uygulama profilini silmek istiyorsanız şu adımları izleyin:

  1. Uygulamanın web sitesinde hesabınıza giriş yapın.
  2. Ekranınızın sağ üst köşesindeki dişli simgesine tıklayın ve Profil Ayarları'nı seçin.
  3. Profil Bilgileri altında, Profili Sil'e tıklayın.
  4. Açılır pencerede Evet'e tıklayarak profili silmek istediğinizi onaylayın.
  5. Profil dakikalar içinde silinecek ve artık uygulamanın web sitesinde veya uygulamanın kendisi aracılığıyla bu profile erişiminiz olmayacak.

Bir Ortak Uygulama profilini silmek mümkün müdür?

Evet, bir Ortak Uygulama profilini silmek mümkündür.Bunu yapmak için Profil sayfasına gidin ve profil adının yanındaki Sil düğmesine tıklayın.Bunun o profille ilişkili tüm içeriği de sileceğini unutmayın, bu nedenle devam etmeden önce önemli bilgileri kaydettiğinizden emin olun.

Ortak Uygulama profilini nasıl sileceğimi söyler misiniz lütfen?

Bir Ortak Uygulama profilini silmek istiyorsanız, önce hesapta oturum açmanız gerekir.Oturum açtıktan sonra Profil sekmesine tıklayın ve ardından menüden Profili Sil'i seçin.Profil silinmeden önce kararınızı onaylamanız istenecektir.

Ortak Uygulama profilinizi nasıl silersiniz?

Ortak Uygulama profilinizi silmek istiyorsanız şu adımları izleyin:

  1. Web sitesinde veya uygulamada hesabınıza giriş yapın.
  2. Ekranın sol üst köşesindeki üç çizgiye tıklayın.
  3. Profil'i seçin ve ardından Profili Sil'e tıklayın.
  4. Evet'e tıklayarak profilinizi silmek istediğinizi onaylayın.
  5. Profiliniz birkaç dakika içinde silinecek, ancak onunla ilişkili hiçbir verinin (kişiler gibi) otomatik olarak kaldırılmayacağını lütfen unutmayın.Ayrıca tüm içeriğini sistemlerimizden silerek profilinizi kalıcı olarak kaldırabilirsiniz.